Ψηφιακές Ταπετσαρίες

Ποικιλία υλικών, εκτύπωση οποιασδήποτε ιδέας / σχεδίου για τον τοίχο / την ντουλάπα, της επιχείρησης ή του σπιτιού σας

Δείτε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές, μεγέθη, δυνατότητες

Προσαρμόστε το χώρο σας στα δικά σας Θέλω …

Οι εκτυπωμένες ταπετσαρίες είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσουμε στο χώρο μας το στυλ που του ταιριάζει ή ταιριάχει στην προσωπικότητα μας. Με δυνατόττητα εκτύπωσης οποιουδήποτε σχεδίου, σε οποιαδήποτε μέγεθος (η ταπετσαρία τυπώνεται σε λωρίδες 60εκ. ή 1,20εκ. χωρίς περιορισμό μήκους) και σε ένα πλήθος υλικών (βυνήλιο, ύφασμα, χαρτί, συνθετικό), με κόλλα ή χωρίς για επικόλληση με γλουτολίνη, ζητήστε μας να προβάλουμε τη φαντασία σας … στον τοίχο σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να μας πείτε το μέγεθος της επιφάνειας και είτε να μας στείλετε το δημιουργικό ή να μας ζητήσετε να το κατασκευάσουμε.

Τύποι ταπετσαρίας και ενδεικτικές τιμές

Απλή αυτοκόλλητη ταπετσαρία μονομερικού αυτοκολλήτου επιστρωμένη με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση για εύκολο καθάρισμα και αντοχή στα καθαριστικά. Προτείνεται για επιφάνεις και τοίχους σχετικά γυαλιστερούς για ακλύτερη επικόλληση.

Κόστος ταπετσαρίας: 16€/m²

Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, καθώς και το κόστος δημιουργικού (ενα δεν υπάρχει έτοιμο). ΓΙα πληροσοφρίες σχετικά με το κόστος δημιουργικού πατήστε ΕΔΩ

Ανάγλυφες ταπετσαρίες από συνθετικό υλικό. Διατίθενται σε υφές Crepe, Fibre, Canvas, Dapple, Send (πατήστε στις εικόνες παρακάτω για να δείτε την κάθε διαφορετική υφή). Επικόλληση με κόλλα ταπετσαρίας από έμπειρο τεχνίτη. Εκτυπώνεται σε λουρίδες 1,20m ή 0,60m για μικρότερες επιφάνειες.

Κόστος ταπετσαρίας: 20€/m²

Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, καθώς και το κόστος δημιουργικού (ενα δεν υπάρχει έτοιμο). ΓΙα πληροσοφρίες σχετικά με το κόστος δημιουργικού πατήστε ΕΔΩ

Canvas
Canvas
crepe
Crepe
Dapple
Dapple
Fibre
Fibre
Sand
Sand
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε το θέμα που θέλετε; Δεν υπάρχει πρόβλημα …

Σε συνεργασία με το shutterstock.com, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως ψηφιακή βιβλιοθήκη εικόνων. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για εσάς το θέμα που θα επιλέξετε για να το κατεβάσουμε και να το τυπώσουμε (με κόστος 2,50€/εικόνα). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας αποστείλετε το ID (κωδικός εικόνας) που βρίσκεται κάτω αριστερά σε κάθε εικόνα. Πατήστε το παρακάτω λογότυπο για να διαλέξετε το θέμα που σας ταιριάζει:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τις πληροφορίες της ταπετσαρίας που σας ενδιαφέρει και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση.

FritzyArt Advertising • Διαφήμιση – Εκτύπωση – Internet – Επιγραφή

Τηλ. κέντρο: 28420 61576

e-mail: παραγγελίες – οικονομικά: sales@fritzyart.gr • δημιουργικό: design@fritzyart.gr • fritzy: info@fritzyart.gr

www.ergasiastores.gr : .

Περισσότεροι από 2000 κωδικοί προϊόντων

Καθημερινά ενημερώνουμε καταλόγους και τιμοκαταλόγους προϊόντων, για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ολόκληρο το πλήθος των προϊόντων μας, με τιμές / ποσότητες / προδιαγραφές.

Μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας συχνά, για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα μας

Σας ευχαριστούμε για αυτά τα 18 ΧΡΟΝΙΑ

FritzyArt Advertising • despotaki – papadaki 5 • Ierapetra • Crete • Greece

tel. 28420 61576 • e-mail: info@fritzyart.gr