.... Για όλο το 2013 ..... 30% έκπτωση στην κατασκευή οποιασδήποτε σελίδας INTERNET!!!!
Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους
  • INTERNET
  • ΕΝΤΥΠΑ
  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΙΧΟΥ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Ανάλυση Σελίδας

Μία ιστοσελίδα JOOMLA μπορεί εν μέρει να περιέχει οτιδήποτε έχετε δει σε κάποιες σελίδες αφού οι εφαρμογές που έχουνε φταχτεί και προσαρμόζονται με την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι κυριολεκτικά απεριόριστες.

Θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μία ιδέα για το πως είναι μία σελίδα JOOMLA σε πολύ γενικές γραμμές.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα παρακάτω δεν είναι απόλυτα και μπορούν να αντικατασταθούν με οτιδήποτε άλλο η να αλλάξουν τελείως θέση και μορφή.

(Για να καταλάβετε τι εννοούμε μπορείτε να δείτε κάποια από τα δείγματα δουλειών μας και θα δείτε ότι όλα όσα λεγονται παρακάτω μπορεί να αλλάξουν σχεδόν από τη βάση τους)

Τα βασικά της στοιχεία είναι:

- Μία θέση για λογότυπο που συνήθως βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας και μπορεί να είναι εικόνα, αρχείο flash, χαρακτήρες ή οτιδήποτε άλλο και μπορεί να ποικίλει σε μέγεθος τύπο και χρώματα

- Το top menu είναι συνήθως το μενού που βρίσκεται οριζόντια κάτω από το λογότυπο και περιέχει τις βασικές μας κατηγορίες, καθώς και όσες υποκατηγορίες και υπο-υποκατηγορίες είναι απαραίτητες.

- Η κυρίως σελίδα μιας σελίδας JOOMLA (ο κορμός) αποτελείται από τρεις στήλες:

Δύο στήλες που εμφανίζονται τα μενού, οι εφαρμογές, τα banners, οι διαφημίσεις κτλ, και μία στήλη που εμφανίζονται τα άρθρα και τα στοιχεία κειμένου.

- Το υποσέλιδο εμφανίζει όποια άλλα στοιχεία θεωρρούμε εμείς απαραίτητα.

Σχεδιο - Χρωματα & γενικότερη εμφάνιση της σελίδας

Το θέμα της ιστοσελίδας καθώς και η χρωματική της απεικόνιση και όλα τα άλλα στοιχεία εμφάνισης αποτελούν το TEMPLATE της ιστοσελίδας.

Οι τρόποι που μπορεί να επιλεγεί το TAMPLATE είναι:

- Να διαλέξετε από μία γκάμα ετοιμων θεμάτων που υπάρχουν στο διαδίκτυο (και είναι τόσο πολλά όσες και οι ιστοσελίδες που υπάρχουν) και να μας ζητήστετ να το προσαμόσουμε εμείς.

- Να επιλέξετε ένα από τα δικά μας έτοιμα σχέδια.

- Να μας περιγράψετε πως το θέλουμε και να σχεδιάσουμε ένα εξ' ολοκλήρου για εσάς το οποίο θα είναι μοναδικό και αποκλείεται να το συναντήσετε κάπου αλλού.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ